Altrad Dessa van A tot Z - SEP 2017

Bij Altrad Benelux Plettac steigers kon u terecht voor de verkoop  en  verhuur  van  zowel multi ­ directionele steigers als kadersteigers. De verkoop en verhuur van deze steigers zijn bestemd voor toepassingen in de bouw-, renovatie -, industrie- en eventsector. Het salesteam van Altrad Benelux Plettac steigers bestaat uit technisch onderlegde steigerexperts die u met veel plezier van begin tot einde van uw stei­gerproject bijstaan.

DESSA
In 20l0 werd Dessa opgericht door een team van toonaangevende Britse steigerdeskun­digen. Sindsdien zijn zij uitgegroeid tot een grote leverancier van tijdelijke dakconstructies met overspanningen tot 60 m,   aluminium tralieliggers, steigertoebehoren, trapsystemen en diverse veiligheidsproducten. In 2015 werd Dessa een onderdeel van de Altrad Groep, waar zij nog steeds  innovatieve en kostenbesparende oplossingen blijven ontwikkelen. Dankzij hun klantgerichtheid en uitgebreide praktische ervaring is Altrad Dessa de ideale partner voor uw  steigerprojecten. Bij Altrad Dessa worden uw zorgen uit handen genomen . Alles zit inbegrepen in de geleverde service: het ontwerp, de calculatie, correcte leveringen, de assistentie bij montage op de werf.

ALTRAD DESSA UNI-ROOF
Het tijdelijke daksysteem wordt reeds twintig jaar onafgebroken in extreme weersomstan­digheden succesvol ingezet. Het Uni-roof assortiment bevat aluminium tralieliggers van verschillende hoogtes en lengtes die ook voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt. Daken kunnen in verschillende hellingsgraden worden opgesteld en zijn bovendien gereed­schapsloos te monteren. Daarnaast is dit systeem van Altrad Dessa volledig compatibel met om het even welk steigersysteem dat momenteel op de markt aanwezig is. Het is ook geen enkel probleem om uw dak toegankelijk te maken voor kraanwerk. Door middel van de gepatenteerde dakgeleiders van Altrad Dessa wordt uw dak volledig mobiel gemaakt. Van de ontwerpfase tot  de montage staat Altrad Dessa, samen met zijn team van inge­nieurs en zorgvuldig uitgekozen en betrouwbare partners die voor u de uiteindelijke plaat­sing kunnen verzorgen, steeds voor u klaar. Altrad Dessa Uni-roof: Don't be wet, be dry !

PERMANENTE VOORLOOPLEUNING
Ten slotte lanceert Altrad Benelux ook een permanente voorloop leuning . Die zorgt ervoor dot de steiger opgebouwd kan worden met behulp van een leuning die van onderen uit geplaatst kan worden. Dit biedt een betere veiligheid tijdens de montage en demontage van de steigers, en is kostenbesparend doordat men bepaald materiaal kan weglaten en sneller kon werken.

Bron: pmg - Aannemer