Over Altrad Benelux

Sinds haar ontstaan in 1985 geleden, heeft de ALTRAD groep heeft een enorme groei gekend. De productie en verkoop omvatten verscheidene marktsegmenten. Via verkoop of verhuur, zijn onze steigers rechtstreeks bestemd voor de eindgebruiker in de bouw en industrie.
 
Betonmolens, kruiwagens, lichte bouwmachines en betonverwerkende machines verkopen we daarentegen via de gekende wederverkooppunten. 
Al deze producten komen voor 95% uit eigen productie.
 
De ALTRAD groep is erin geslaagd om voor elk marktsegment een leiderspositie te bemachtigen, op Europees of nationaal niveau. Wereldwijd exporteren een 70-tal ALTRAD-vestingen naar meer dan 100 landen. In 2018 stelt de groep meer dan 40.000 mensen te werk en realiseert ze een omzet van € 3,4 miljard.

Het is bijna onmogelijk om alle aspecten van de groep te beschrijven, de algemene website van de ALTRAD groep, www.altrad.com, geeft echter een goed beeld van het brede scala aan mogelijkheden en wat ons drijft om voor u klaar te staan. Eén aspect is zeker te beschrijven, de klant staat altijd centraal in onze filosofie.

Altrad Plettac-Assco wordt sinds meer dan 15 jaar verdeeld in de Benelux vanuit ons depot in Boortmeerbeek.