Over Altrad Benelux


VERSTRENGDE MAATREGELEN BIJ ALTRAD BENELUX TEGEN HET CORONAVIRUS COVID-19

De Coronavirus (COVID-19) epidemie blijft mensen en bedrijven treffen in België en wereldwijd. De voornaamste bezorgdheid van Altrad Benelux bestaat erin om de veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers, klanten en partners zo veel mogelijk te waarborgen. Dit doen we door de maatregelen van de Belgische overheid nauwgezet op te volgen en te respecteren.

Naar aanleiding van deze recente extra maatregelen, aangekondigd door de overheid, hebben wij dan ook bijkomende regels ingevoerd:
-  Altrad Benelux blijft open met een minimale bezetting (om zo thuisarbeid te maximaliseren).
-  Onze dienstverlening blijft doorgaan. Fysieke afspraken worden vervangen door telefonische contacten of online meetings.
-  Voor al uw vragen blijft onze logistieke afdeling en het salesteam voor u bereikbaar op de gekende kantooruren.
-  Leveringen en afhaling kunnen enkel tussen 8.30 en 12.00 (na afspraak). De chauffeur zal de goederen op een aangewezen locatie kunnen laden of lossen. Tot nader bericht mag deze chauffeur niet meer binnenkomen in de afgesloten ruimtes en of kantoorgebouwen. Zo minimaliseren we het risico op besmetting. De gerelateerde documenten zullen gedeponeerd worden bij de goederen om zo persoonlijk contact te minimaliseren. Ook moet ten alle tijden de veiligheidsperimeter van 1.5m gerespecteerd worden.
- Er wordt ook tijdelijk geen gratis koffie of water meer aangeboden om besmetting te voorkomen. 
-  Onze voorraden worden aangevuld naar mate van het mogelijke. Producten die geproduceerd worden in regio’s in lockdown kunnen mogelijks problemen in de toekomst opleveren. Zodra wij hierover bericht worden, zullen wij dit communiceren.
- Vanaf heden tot nader bericht zullen wij geen cash ontvangsten meer aanvaarden, maar enkel nog bankcontact. Onze medewerkers zullen na elk gebruik van de betaalterminal de toetsen ontsmetten.
Heeft u toch nog vragen? Neem contact op met één van uw contactpersonen binnen Altrad Benelux of op de hieronder aangegeven contactgegevens.

Wij hopen dat we op deze manier ook in de toekomst nog gezond en zorgeloos kunnen blijven samenwerken!! – Keep it SAFE!!
Telefoon: +32 (0)16/31.01.40
Mail: info@altrad.bewww.altradbenelux.be

Met vriendelijk groeten

Team Altrad Benelux NV/SA
___________________________________


Sinds haar ontstaan in 1985 geleden, heeft de ALTRAD groep heeft een enorme groei gekend. De productie en verkoop omvatten verscheidene marktsegmenten. Via verkoop of verhuur, zijn onze steigers rechtstreeks bestemd voor de eindgebruiker in de bouw en industrie.
 
Betonmolens, kruiwagens, lichte bouwmachines en betonverwerkende machines verkopen we daarentegen via de gekende wederverkooppunten. 
Al deze producten komen voor 95% uit eigen productie.
 
De ALTRAD groep is erin geslaagd om voor elk marktsegment een leiderspositie te bemachtigen, op Europees of nationaal niveau. Wereldwijd exporteren een 70-tal ALTRAD-vestingen naar meer dan 100 landen. In 2018 stelt de groep meer dan 40.000 mensen te werk en realiseert ze een omzet van € 3,4 miljard.

Het is bijna onmogelijk om alle aspecten van de groep te beschrijven, de algemene website van de ALTRAD groep, www.altrad.com, geeft echter een goed beeld van het brede scala aan mogelijkheden en wat ons drijft om voor u klaar te staan. Eén aspect is zeker te beschrijven, de klant staat altijd centraal in onze filosofie.

Altrad Plettac-Assco wordt sinds meer dan 15 jaar verdeeld in de Benelux vanuit ons depot in Boortmeerbeek.